Wat kunnen we betekenen?

Hier vindt u meer informatie omtrent onze praktijk en diensten.

Consultaties

Wij verkiezen u te verzorgen in onze eigen volledig uitgeruste praktijkruimtes. Wij voorzien een kwartier per consult. Indien u meer tijd meent nodig te hebben, gelieve dit te melden aan het secretariaat bij het maken van uw afspraak. Indien u met 2 of meer komt, gelieve ook 2 of meer afspraken te boeken. Breng steeds uw identiteitskaart mee.

Huisbezoeken

Indien u in de onmogelijkheid verkeert om zelf naar de praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Om praktische redenen vragen wij u deze aanvraag te doen voor 12u ’s middags. Wij kunnen echter geen stipt uur afspreken wanneer de dokter langs zal komen.

  • Indien u zich niet kunt verplaatsen is een huisbezoek mogelijk.
  • Aanvraag moet voor 12u gebeuren.

  • De dokter komt langs zonder een uur af te spreken.

Globaal Medisch Dossier

Uw huisarts staat in voor het bijhouden en coördineren van uw GMD, dit is uw Globaal Medisch Dossier.

Het verzamelen van al uw medische gegevens door één huisartsenpraktijk draagt bij tot een betere geneeskunde. Uw huisarts is het best geplaatst om een verwijzing “op maat” te organiseren, en dankzij dit globaal medisch dossier wordt de communicatie tussen de specialist, uw huisarts en andere zorgverstrekkers geoptimaliseerd.

Uw arts zal eenmaal per kalenderjaar (ter gelegenheid van een consultatie of huisbezoek) uw GMD registreren, deze kost wordt volledig gedragen door uw ziekenfonds. U hoeft dus zelf niets te betalen.

Vanaf dat ogenblik geniet u 30% vermindering op het remgeld voor elke raadpleging en huisbezoek. Aangezien dit een groepspraktijk is , en alle dokters elkaars patiëntendossiers kunnen raadplegen, maakt het niet uit bij welke van de artsen u ingeschreven bent voor een GMD.

Huisarts in opleiding

Pas afgestudeerde artsen werken gedurende 3 jaar als huisarts in opleiding (haio) samen met een huisarts die als stagemeester erkend werd. Dr. Van Hauwaert en dr. Valcke volgden de nodige opleidingen en voldoen aan de voorwaarden om huisartsen op te leiden.

De HAIO wordt ingeschakeld in alle aspecten van het huisartsenwerk zowel tijdens de spreekuren, als tijdens de huisbezoeken en wachtdiensten.

Dagelijks is er overleg en verslaggeving met de stagemeester.

Ook laatstejaars studenten lopen regelmatig stage in deze praktijk.

Contacteer ons

Heeft u een vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteren